WORKSHOPS

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeestje, afstudeerfeestje, sweet 16, verjaardag, bedrijfsuitje of ander evenement? Dan ben je bij Paaldansschool Leiden aan het juiste adres. De instructrices van Paaldansschool Leiden zorgen voor een onvergetelijke dag!

We beginnen de workshop paaldansen met een warming up om de spieren goed op te warmen en los te maken. De instructrice legt elke paaldansoefening stapsgewijs uit, daarna ga je zelf aan de slag. De oefeningen draaien, zitten, klimmen en hangen komen allemaal aan bod. Met de tips van de professionele instructrices beweeg jij je hierna soepel en elegant om de paal. Dit allemaal onder het genot van een hapje, drankje, opzwepende muziek en ongedwongen sfeer. Ter afsluiting doen we een cooling down om de spieren weer tot rust te laten komen en om deze geweldige dag niet te vergeten krijg je een certificaat. Uiteraard moet je deze memorabele dag op de gevoelige plaat vastleggen, dus vergeet je camera niet!

De dag moet een heel bijzondere ervaring worden, wij zullen er dan ook alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken. Alle dagen en tijden zijn in overleg mogelijk. Heb je zelf een idee over de invulling van de workshop paaldansen? Geen probleem, Paaldansschool Leiden probeert zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen!

Duur:  2 uur.

Prijs:  €25,- p.p. inclusief hapje, drankje en certificaat.

Wanneer:  Alle dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.
 


Aantal:  Van 4 tot 16 personen.
Kleiner of groter is in overleg mogelijk.

Gelegenheid:  Voor vrijgezellenfeestjes, afstudeerfeestjes, sweet 16’s, verjaardagen, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes of andere evenementen.

Kledingadvies:  Korte broek, mouwloos shirt en blote voeten. Om uitglijden te voorkomen, gelieve geen bodylotion te gebruiken.